Kinderopvang BSO Scharrelnest - kleinschalige agrarische buitenschoolse opvang op een boerderij voor kinderen in de leeftijd 4 - 12 jaar in Wijchen, dichtbij Nijmegen.

Ons team

Bij BSO Scharrelnest wordt uw kind begeleid door enthousiaste, professionele pedagogisch medewerkers. Alle pedagogisch medewerkers hebben een kind-gerichte opleiding gehad. Daarnaast volgen zij elk jaar verschillende trainingen, bijvoorbeeld in het werken met ons pedagogisch beleid. We streven naar zoveel mogelijk continu├»teit in een team. Wanneer een pedagogisch medewerker ziek is of een dag vrij heeft, wordt zij vervangen door een vaste invalkracht. 

Stagebeleid 

BSO Scharrelnest zal in 2019 een erkend leerbedrijf worden. Dit houdt in dat we aan bepaalde regels voldoen om een stagiaire goed te kunnen begeleiden. Een stagiaire is altijd als extra persoon op de groep. Ze zal niet in plaats van een pedagogisch medewerker ingeroosterd worden. Een stagiaire heeft in het begin beperkte taken, die naar mate de stage vordert uitgebreid worden. Een stagiaire wordt niet alleen gelaten met een groepje kinderen.